Tria producte local Balear

Destil·leries Xoriguer recorda els orígens i reivindica la seva essència en un vídeo Jordi Odri, Nora Ribas i Aina i Xavier Aznar protagonitzen la gravació realitzada per Binifilms

Qui és Miguel Pons Justo? On va elaborar el seu primer gin de Maó? Quan va fundar Destil·leries Xoriguer? Per què el bòtils de Gin Xoriguer tenen un forat i la seva etiqueta un molí? Destil·leries Xoriguer ha recuperat els seus orígens i reivindica els seus trets més característics en un breu vídeo documental realitzat per Binifilms.

L’enregistrament, protagonitzada per l’actor Jordi Odri, a qui acompanyen Nora Ribas i Aina i Xavier Aznar, té una durada de poc menys de quatre minuts i repassa a manera de conversa entre un avi i els seus néts, el naixement de la destil·leria fundada per Miguel Pons Justo. En aquesta ocasió, Destil·leries Xoriguer ha confiat la realització a Binifilms, la productora integrada per Laura Tresserras i Gilbert González.

“Estem molt agraïts per l’esforç i la creativitat que han desplegat per adaptar la idea inicial d’explicar la història de l’empresa a l’experiència de” Menorca Autèntica “, per la participació de Jordi Odri i Nora Ribas, i, molt especialment, per la generosa i eficaç col·laboració de Sia Pons, qui va fer possible recrear la conversa en una casa típicament menorquina, a més d’animar, a Xavi i Aina a participar. La implicació de tots ells ha estat fonamental en el resultat final “, destaquen des Destil·leries Xoriguer.

El vídeo s’ha estrenat coincidint amb la celebració de Sant Antoni, patró de Menorca, per subratllar el caràcter tradicional i netament menorquí de Destil·leries Xoriguer, i s’emmarca en un projecte que pretén actualitzar el coneixement i els continguts relacionats amb l’empresa licorera.

“Portem temps treballant en desenvolupar iniciatives que ens permetin subratllar la vinculació de Destil·leries Xoriguer amb una experiència que nosaltres anomenem” Menorca Autèntica “. Aquesta experiència suposa subratllar la connexió dels nostres productes amb el lloc on s’elaboren, i això implica donar suport a accions relacionades amb la història, la tradició i la cultura de l’Illa “, afegeix Adolfo Vilafranca, director general de l’empresa menorquina.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.