La cuina dels caçadors Les aus de caça són protagonistes de la cuina menorquina els mesos de més fred

Salmí de tords i cegues de Santi Taura.

Els mesos més freds de la tardor i de l’hivern: novembre, desembre i gener eren aquells mesos on uns dels principals protagonistes de la cuina d’arrels a la nostra illa eren les aus de caça i amb elles el que podríem denominar la cuina dels caçadors, on a més dels animals de ploma, hi jugaven un paper important els bolets, que també eren arreplegats a les marines i amb ells es cuinaven plats com els arrossos de tords amb esclata-sangs o amb cames seques (picornells), arrossos bruts, i també molts de plats de caça on els tords, guàtleres, perdius, tudons, coloms salvages, tórtores, estornells i cegues n’eren els protagonistes principals, a més d’aus aquàtiques com l’ànnera de coll verd, el xiulador, el caell, cullerots, grisetes i fotges entre altres.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *