STEM Talks 2018 Menorca El STEM Talks són trobades de divulgació cientíca i tecnològica que es realitzen arreu del món

El Conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, la directora del Centre Bit Menorca, Carmen Crespo, el regidor de Cultura i Festes de Maó, Héctor Riudavets han presentat  les jornades STEM Talks, acompanyats pel seu co-organitzador i membre del Google Developers Group, Àlex Alemany.

El STEM Talks són trobades de divulgació cientíca i tecnològica que es realitzen arreu del món. A Menorca, són promogudes pel Google Developers Group. Aquesta serà la segona edició, i estan coorganitzades pel Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca.

Aquestes jornades pretenen apropar al gran públic les qüestons més actuals sobre el desenvolupament tecnològic i les seves aplicacions. Són dues jornades que volen mostrar al gran públic alguns dels principals avanços cientícs i tecnològics, perquè la gent pugui valorar el que s’està aconseguint gràcies a la recerca i a la feina de grans experts i els seus equips d’investgació.

Tindran lloc els dies 25 i 26 de gener a la Sala de Cultura Sa Nostra de Maó, i consistran en un seguit de conferències i col·loquis amb docents universitaris i professionals de les noves tecnologies i la ciència. La partcipació en aquestes jornades és lliure i gratuïta.

La jornada del divendres dia 26 al mat està dirigida a alumnat de batxillerat (hi partciparan alumnes de 4 instituts de Menorca. Les dues jornades del capvespre, els dies 25 i 26, estan obertes a tot tipus de públic, són unes jornades divulgatves, no especialitzades, pensades per difondre el coneixement científic i tecnològic a tothom que hi estgui interessat.

Els ponents dels STEM Talks Menorca 2018 són:

· Carlos Azaustre, especialista en comunitats de desenvolupadors, Google Developers Group Espanya.

· Dr. Àlex Escala, líder del grup de Data Science de Kerne Analytics, consultoria tecnològica d’empreses.

· Dra. Àngela Fàbregues, investgadora de l’Insttut de Recerca en Intel·ligència Artícial del CSIC.

· Dr. Jaume Ferrés, Degà de la Facultat de Biociències de la UAB.

· Miquel Gabarró, organitzador de BeSuricata, comunitat tecnològica de Menorca.

· Dra. Núria Castell, Ex-degana de la Facultat d’Informàtca de la UPC.

· Dr. José Javier Ramasco, investgador principal de l’Institut de Física Interdisciplinar i Sistemes Complexos de la UIB, institut associat al CSIC.

· Dr. Guillaume Houzeaux, líder del grup de modelat físic i numèric del Centre Nacional de Supercomputació de Barcelona.

Tota la informació està disponible al web h p://stem.gdgmenorca.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.