Rels Restaurant Bep Al·lès repassa amb Joan Bagur Moll, cuiner i propietari del restaurant Rels, la nova cuina menorquina

Recuperant la volta que vam fer pels restaurants i cuiners que formen aquest nou moviment gastronòmic de la nova cuina menorquina, aquesta setmana ens hem aturat al restaurant “Rels” de Ciutadella, on el seu cuiner i propietari, Joan Bagur Moll n’és un dels principals exponents.

Joan Bagur és encara jove en el món dels fogons, però ben experimentat. Al seu bagatge formatiu hi ha estades al Celler de Can Roca, al Roca Moo (sota les ordres del seu cosí Felip Llufriu) i el “Dos Cielos” dels germans Torres. A la seva tornada a Ciutadella es fa càrrec dels fogons de l’hotel rural Morverdra Nou, al camí de Macarella, on comença a despuntar amb la seva cuina d’autor d’arrels menorquines, i amb la…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *