Convocat el II Campionat del Món d’Ensaïmades Mallorquines L’any passat va comptar amb la participació com a finalista del forn ciutadellenc 'Herbera'

“Hijos de Ramon Oliver” posa en marxa el II Campionat Mundial de Ensaïmades, la segona edició d’aquest concurs, que se celebrarà el proper dia 1 de març amb motiu del “Dia de les Illes Balears” i que en l’edició de l’any passat va comptar amb la participació com a finalista del forn ciutadellenc “Herbera”.

En aquesta gran final, 10 ensaïmades elaborades per altres tants forns seran tastades en públic per un jurat d’experts que serà l’encarregat d’escollir la millor ensaïmada del món a 2018. El concurs compta amb el patrocini de les empreses L’Hirondelle, Azucarera, Mantecas Martínez e Hijos de Moretó, així com amb la col·laboració del Govern de les Illes Illes Balears, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, el Consell Regulador IGP Ensaïmada de Mallorca i la Fundació Asima.

Al certamen, que constarà d’una fase de selecció prèvia i un tast final, concorreran tots els forns que enviïn la seva sol·licitud d’inscripció a comunicacion@hroliver.es fins al 9 de febrer o fins que s’arribi a un màxim de 50 inscrits.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *