Aquells partits de futbol a sa Coma… El primer partit d'aquella sèrie que duraria 34 anys va ser a l'estiu de 1977 a una zona que servia de 'pista' per cavalls

Joan Cavaller a una de les porteries del camp de sa Coma actualment. Foto: Joan Mascaró M.
Joan Cavaller a una de les porteries del camp de sa Coma actualment.

Hi va haver uns anys, a partir de finals de la dècada de 1970 i ben bé fins els primers deu anys d’aquest segle XXI, que als terrenys del que era el lloc de sa Coma a Ciutadella, propietat de la família Cavaller Cavaller, s’hi van celebrar una sèrie de partits de futbol com a divertiment entre una colla d’amics, que van ser prou coneguts en certs àmbits de la població.

Ara, quasi 41 anys després del primer partit i set anys i mig després d’haver-ho deixar córrer, totes les persones que un moment o altre van participar d’algun d’aquells partits durant els 34 anys que s’hi van fer, estan convidades a tornar-se a trobar a sa Coma i rememorar aquella època futbolera, en un camp que encara existeix i que serà readequat per a l’ocasió.

La idea va sortir entre un grup d’amics, per fer una trobada de tant en tant i divertir-se practicant l’esport que els agradava, el futbol, que alguns d’ells ja jugaven, o havien jugat, també d’una manera federada i més activa. Qui ho va començar a organitzar, de fet, va ser en Josep Cavaller Cavaller (1956), un dels tres germans que vivien, i en realitat hi viuen, al que abans era el lloc de sa Coma, ben a prop d’una de les sortides de la rotonda per anar a Sant Joan de Missa i que avui dia és pràcticament dins el poble…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca