La primera Challenge de ciclisme Cafeteria Bar Tritón un èxit de participació La prova puntuable també per a la Challenge de Menorca de Carretera es va gaudir amb un matí solejat i un gran ambient

Èxit de participació amb un total de 38 participants de categories OPEN i CADET a la 1ª Prova de la Challenge Cafeteria-Bar Triton, puntuable també per a la Challenge de Menorca de Carretera. On vam poder gaudir d’un mati solejat de ciclisme amb un gran ambient.

Realitzaren un total de 20 voltes (15 categoria cadet) en un circuit de 2,1km. Maties Gornes (PCC) es va imposar a la cursa, convertint-se en el primer líder de la challenge, seguit de Tomeu Sintes (PCM) i Alvaro Reguera (PCM). A la volta 12 es va disputar un sprint especial patrocinat per Pizzeria Bobby que va guanyar Roberto Ledesma (GEEP). En Categoria Cadet, Leire Moreno (GEEP) i Iris Gener (GEEP) van ser les primeres classificades femení i Pau Camps (GEEP), Bernat Mascaró (PCC) i Ivan Ruiz (GEEP) els tres primers masculins.

Posteriorment, un total de 40 escolars van participar a la primera trobada del programa escolar de ciclisme de Menorca desenvolupat pel departament d’esports del Consell Insular conjuntament amb els clubs de l’illa.

Les diferents categories van poder realizar una prova en linia i una prova de gimcana amb diferents dificultats per a cada categoria. Gaudint així d’un bon mati de practica esportiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.