Surt a la llum l’Atles lingüístic mariner de Francesc de Borja Moll

Els autors de l’Atles lingüístic mariner de Francesc de Borja Moll

No només ha vist la llum sinó que també s’hi pot accedir de forma oberta i gratuïta a través del web del Grup de Recerca en Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB), equip de la Universitat de les Illes Balears que, dirigit pel doctor Jaume Corbera, professor del seu departament de Filologia Catalana i Lingüística General, és qui ha fet possible la publicació del fins ara inèdit ‘Atles Lingüístic mariner’ de l’il·lustre Francesc de Borja Moll (Ciutadella, 1903-Palma, 1991), amb la possibilitat d’accés a través d’un visor cartogràfic desenvolupat pel Servei de Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció de la UIB.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *