Comença el Seminari Agricultura i Medi Ambient del GOB

Encara sou a temps d’apuntar-vos! Aquest dissabte, 3 de febrer, comença l’onzena edició del Seminari Agricultura i Medi Ambient organitzat pel GOB que es celebrarà a partir de les 9.30h a Ca n’Oliver a Maó.

Aquesta primera jornada comptarà amb la participació d’en Damià Gomis, catedràtic de Física de la Terra a la UIB, que farà una aproximació als fonaments científics del canvi climàtic i exposarà quins seran els efectes a la nostra zona. A més, es coneixeran els diferents escenaris de futur que es plantegen i com aquests poden efectar a l’activitat agrària.

Després, Jordi Puig, pagès i doctor en Ciències Ambientals, parlarà de les varietats locals com una oportunitat per a l’adaptació al canvi climàtic. Sabem que les varietats locals estan especialment adaptades al clima d’aquí, amb una major resistència a l’escassetat d’aigua i sovint són menys vulnerables a malalties. Coneixerem el gran potencial d’aquestes llavors per a fer front al canvi climàtic.

Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris/es del projecte de custòdia agrària tenen un descompte en el preu de les jornades.

El seminari s’emmarca dins el projecte “Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custòdia agrària” que rep el suport del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través de la Fundación Biodiversidad, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Recordeu que us heu d’apuntar amb antelació a l’oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: custodia@gobmenorca.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *