Actes 8 Març

El Consell aprova la licitació del servei d’informació i control dels accessos a les platges verges

El Consell Insular de Menorca ha aprovat, en consell executu de dia 15 de gener de 2018, l’expedient de contractació del servei d’informadors-controladors dels accessos a les platges de Cala’n Turqueta, Son Saura, Macarella, la Vall i Binimel·là per a la temporada 2018.

La insttució insular preveu reforçar i millorar la gestó dels accessos a les platges verges respecte de la temporada passada. Aquestes actuacions de reforç i millora han estat desenvolupades conjuntament amb l’ajuntament de Ciutadella.

L’organització del servei d’informació i control, a diferència de la temporada passada, habilitarà el fltre a la cruïlla de Sant Joan de Missa des del seu inici dia 12 de maig. Per altra banda es mantndran els punts de control d’accés a les platges de Cala’n Turqueta, Macarella i Son Saura, dins els camins de ttularitat del consell insular, on es podrà fer un gir complet en cas que l’estacionament estgui ple. En aquests punts es podrà tancar fsicament l’accés als estacionaments amb un barrera quan estguin plens. A més, de l’1 de juny al 16 de setembre en aquests punts es comptarà amb el suport d’un vigilant de seguretat.

El període i l’horari del servei d’informació i control dels accessos serà del 12 de maig al 7 d’octubre i a partr de les 8:00 o 8:30 del mat depenent de l’estacionament.

El servei surt a licitació per un import de 174.516,02 euros més IVA, i en la modalitat de contracte reservat per tal d’afavorir la inserció sociolaboral de col·lectus vulnerables en el marc de les polítques actives de feina i del repte de la cohesió social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.