La Conselleria d’Educació i Universitat ha adjudicat 118 beques de mobilitat Erasmus+

Segons ha informat el Govern balear, 90 d’aquestes 118 beques són per a alumnes de cicles formatius de grau mitjà perquè puguin realitzar 5 setmanes de pràctiques a empreses estrangeres com a part del mòdul Formació en centres de treball (FCT). En canvi, les 28 restants van adreçades a professors perquè facin una visita d’estudi de 3 dies de durada amb la finalitat de veure de primera mà com s’organitza i funciona l’FP a un país estranger. A banda d’això, Educació encara té pendent d’adjudicar 25 ajuts perquè els tutors de pràctiques dels alumnes els puguin acompanyar al llarg de la primera setmana i fer-ne el seguiment de les pràctiques. Totes aquestes beques de mobilitat es financen exclusivament amb fons del programa Erasmus + de la Unió Europea. En aquest sentit, cal remarcar que el projecte EuroFP Balears III, coordinat per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, és una continuació dels projectes EuroFP Balears I (curs 2015-2016) i EuroFP Balears II (curs 2016-2017). El projecte EuroFP Balears III, presentat a la convocatòria Erasmus + de 2017 en consorci amb 37 centres públics i concertats de les Illes Balears que imparteixen cicles formatius de grau mitjà, va esser seleccionat i finançat amb 228.982 euros de fons europeus que han permès poder oferir totes aquestes beques de mobilitat. La demanda de beques de mobilitat transnacional per part de l’alumnat i dels centres educatius que participen en els projectes coordinats per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat ha augmentat un 30 % més durant aquest curs respecte als dos cursos anteriors, fet que demostra el bon funcionament de tots aquests projectes Erasmus +.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *