L’acompanyament durant la criança, motor del programa de Treball amb Famílies Un total de sis tallers i tres conferències col·loqui per a pares i mares integren el programa d'enguany

Un total de sis tallers i tres conferències col·loqui, per a pares i mares que tenen fills en alguna de les diverses etapes educatives, integren enguany el programa de Treball amb Famílies que ja s’ha posat en marxa des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella. Aquest programa 2018, com en anys anteriors, té un caràcter preventiu i l’acompanyament durant els anys de criança és un dels seus motors, emmarcant-se en la filosofia de Ciutat Educadora i de Projecte de Ciutat.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.