Torna la Fira Arrels La Fira Arrels té el propòstit de mostrar la millor producció artesana i convertir-se en l'àgora de la cuina menorquina

Mostra de cuina a la Fira Arrels

Després d’una exitosa primera edició, el Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular ja té dates per la Fira Arrels 2018. El cap de setmana 14 i 15 d’abril, el recinte firal de Maó obrirà les seves portes per reviure Arrels; la fira de producte local i cuina de Menorca.

Quin és el millor formatge de Menorca? Què caracteritza la llagosta autòctona? Quins són els tresors gastronòmics més desconeguts de l’illa? O qui està darrere de les receptes més exquisides elaborades amb ingredients locals?

La Fira Arrels té el propòsit de mostrar la millor producció artesana i convertir-se en l’àgora de la cuina menorquina. Durant dos dies, Arrels dóna l’oportunitat de tastar i comprar productes de qualitat. Olors, textures i sabors que transporten a la quotidianitat i a l’essència de…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *