Una sorprenent, i suggerent, col·lectiva de ‘Dualitats’ L'exposició es pot visitar fins al 7 de febrer a l'Espai d'Art Xec Coll

Exposició 'Dualitats'. Foto Joan Mascaró M....

Suggerent, sorprenent,… creativitat. Reflexió, diversió,… harmonia. Inspiració, figuració,… artístic. Són algunes de les paraules que es poden emprar per qualificar l’exposició que fins al proper 7 de febrer es pot visitar a l’Espai d’Art Xec Coll, al carrer del Seminari de Ciutadella. La mostra, que es diu ‘Dualitats’, com a muntatge és ben senzilla: 12 ‘quadres’ amb dues fotografies cadascun d’altres tants fotògrafs, amb un cartellet amb el nom que identifica l’autor i tan sols quatre línies explicatives de l’exposició en general. El que transmet, però, suggerent i sorprenent en primer lloc, és molt més ample i és cada visitant que hi trobarà la seva pròpia significació i emoció.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *