El clavegueram de Cala Morell serà una realitat aquest 2018 subvencionat pel Consell Cala Sant Esteve, Cala Llonga i el proveïment d'aigua depurada a la zona de s'Algar i Alcaufar, també estan inclosos en els projectes d'inversió

Cala Morell

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, Cristina Gómez i el director insular de Serveis Generals i Participació Ciutadana i Habitatge, Gabriel Pons,  van presentar els projectes subvencionats a través de les inversions financerament sostenibles a càrrec del superàvit pressupostari de l’exercici del 2016.

Entre aquests projectes es troben: la xarxa d’abastament d’aigua i sanejament a Cala Sant Esteve, el clavegueram de Cala Morell, la dotació per al sanejament a Cala Llonga, la reutilització de l’aigua de rec dels camps de futbol de Sant Lluís i el proveïment d’aigua depurada a la zona de s’Algar i Alcaufar, entre tants d’altres. Una gran inversió que millora la qualitat i el benestar dels menorquins i menorquines.

L’equip de Govern del Consell va decidir dedicar 9.616.181€ del superàvit en projectes que donin respostes reals a necessitats del conjunt dels municipis de Menorca. Cal destacar que gran part d’aquests recursos es destinaran en projectes de millora d’eficiència energètica, en especial èmfasi a la millora dels recursos hídrics de l’illa.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, afirmà que «és una obligació com a institució insular vetllar pel benestar dels menorquins. El benestar també passa per millorar els recursos hídrics de l’illa, no podem donar l’esquena al problema de l’aigua i hem de posar mesures eficients que permetin millorar l’ecosistema dels recursos hídrics».

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *