El nou model energètic europeu amb Javier García Breva Els socis del Cercle mantindran una trobada amb aquest expert en polítiques energètiques i especialment en l’àmbit de les renovables


El Cercle d’Economia segueix la seva activitat habitual de trobades amb diversos sectors de l’economia i en aquest sentit, demà dijous es reunirà amb un dels principals referents en política energètica del nostre país, Javier Garcia Breva, per conèixer de primera ma el model europeu energètic. Enmig del debat energètic a la nostra illa amb un horitzó fixat en les energies netes, Gracia Breva acumula una extensa experiència en regulació energètica, energies renovables, estalvi i eficiència així com també de planificació energètica. La cita servirà per poder parlar d’energia a nivell global però al mateix temps de les directives europees.

Com a referent en política energètica i com expert i líder d’opinió a Europa a la darrera dècada, els socis del Cercle estan interessats en conèixer la seva opinió per poder entendre millor la situació energètica actual on Menorca es troba en una posició de feblesa.

La trobada tindrà lloc aquest dijous dia 8 a les 14.00 hores al restaurant Way del Port de Maó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.