‘Silencio’, un curt intrigant amb Anna Anglada de protagonista Qualificat de 'thriller psicològic', el suspens forma part d'aquest curtmetratge que ha estat rodat, produït i editat a Balears

Anna Anglada en una imatge de 'Silencio'
Anna Anglada en una imatge de ‘Silencio’.

Va ser estrenat a Palma, el passat 14 de desembre a la Sala Augusta amb quasi 350 espectadors (100 més de l’aforament habitual), i ara, ha arribat a Maó i a Ciutadella com a promoció abans d’intentar girar per festivals especialitzats. ‘Silencio’ és el títol del curtmetratge (un intrigant i inquietant curt que no és tant curt, perquè dura uns 25 minuts en total) que ha dirigit Miguel J. Pujadas i que coprotagonitza l’actriu ciutadellenca Anna Anglada Ametller (Ciutadella, 1970), que fa 20 anys que resideix a Mallorca i que serà a Menorca per participar a les presentacions.

El curtmetratge ‘Silencio’, que ha estat qualificat de ‘thriller psicològic’ i que no es pot veure en obert (tan sols el seu tràiler, a Youtube, per exemple), conta la història de n’Ana, personatge interpretat per Anna Anglada, i de n’Eduardo, un home enigmàtic que protagonitza qui també n’és el director del film, Miguel J. Pujadas. El suspens forma part d’aquest curt que ha estat rodat, produït i editat a Balears, a partir de quan n’Ana es veu en certa manera obligada (davant les seves dificultats per trobar feina i alguns problemes econòmics) a treballar d’interna a la casa de n’Eduardo, que viu a una solitària vivenda a les afores. A ‘Silencio’ també hi actuen Luisa Carceller, Alex Coelho i Joan Carles Bestard, entre altres coses conegut per donar vida al personatge de Madò Pereta.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *