El campionat de Menorca de BTT es disputà a Biniguarda El passat diumenge la finca privada d'Alaior també va acollir una prova escolar

Campionat de Menorca BTT

El passat diumenge es va celebrar el Campionat de Menorca de BTT i una nova prova escolar a Biniguarda, una finca privada al municipi d’Alaior. Pel que fa a les categories escolars una trentena de participants varen realitzar una prova en línia en un circuit adaptat i una gimcana d’obstacles. Amb molt bon ambient i companyerisme, els fillets i filletes van poder gaudir d’un matí de ciclisme i demostrar el seu progrés i millora de les seves habilitats.

Per altra banda, 40 participants open i cadet es van disputar el titol de campió de Menorca de BTT en un circuit de 3,1km en el que completàren 7 voltes. Oscar Mogollon (PCC) fou el guanyador per davant de Xavier Mascaró (PCC) i Jaume Bosch (PCC). Els resultats per categories van ser:

– Cadet Fèmina: Iris Gener i Leire Moreno (GEEP)

– Cadet Masculí: Francesc Barber (PCC), Pau Camps (GEEP) i Bernat Mascaró (PCC).

– Resta guanyadors: en junior Jaume Bosch (PCC), elit-sub23 Oscar Mogollon (PCC), Màster 30 Xavi Mascaró (PCC), Màster 40 Marc Coll (CCI), Màster 50 Maties Gornes (PCC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.