El campionat de Menorca de BTT es disputà a Biniguarda El passat diumenge la finca privada d'Alaior també va acollir una prova escolar

Campionat de Menorca BTT

El passat diumenge es va celebrar el Campionat de Menorca de BTT i una nova prova escolar a Biniguarda, una finca privada al municipi d’Alaior. Pel que fa a les categories escolars una trentena de participants varen realitzar una prova en línia en un circuit adaptat i una gimcana d’obstacles. Amb molt bon ambient i companyerisme, els fillets i filletes van poder gaudir d’un matí de ciclisme i demostrar el seu progrés i millora de les seves habilitats.

Per altra banda, 40 participants open i cadet es van disputar el titol de campió de Menorca de BTT en un circuit de 3,1km en el que completàren 7 voltes. Oscar Mogollon (PCC) fou el guanyador per davant de Xavier Mascaró (PCC) i Jaume Bosch (PCC). Els resultats per categories van ser:

– Cadet Fèmina: Iris Gener i Leire Moreno (GEEP)

– Cadet Masculí: Francesc Barber (PCC), Pau Camps (GEEP) i Bernat Mascaró (PCC).

– Resta guanyadors: en junior Jaume Bosch (PCC), elit-sub23 Oscar Mogollon (PCC), Màster 30 Xavi Mascaró (PCC), Màster 40 Marc Coll (CCI), Màster 50 Maties Gornes (PCC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *