El PP demana l’ampliació del polígon de Ciutadella per a evitar que marxin empreses

terrenys polígon

El Grup Popular a l’Ajuntament de Ciutadella ha presentat un moció al Ple en la que insta a l’equip de govern a agilitzar els tràmits per a l’ampliació del Polígon de Ciutadella amb el desenvolupament dels terrenys del Sector B9 del Pla General.

Així mateix, també es demana a l’Associació d’Empresaris del Polígon de Ciutadella, que forma part de la Federació de PIME-Menorca, una relació actualitzada de peticions i demandes de sòl industrial a Ciutadella.

Finalment, també es demana la col·laboració i suport tècnic del Consell insular i del Govern de les Illes Balears per a agilitzar aquests tràmits, fixant un calendari d’actuació per a donar resposta a l’actual demanda de sòl industrial a Ciutadella.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *