Històries de zombis amb Ciutadella com a escenari 'Ziutadella' és un taller col·laboratiu que desenvolupa Carles Canitrot pel Punt Jove

Carles Canitrot.
Carles Canitrot.

De la mà de Carles Canitrot com a facilitador, els joves d’entre 15 i 20 anys que s’apuntin al Punt Jove de Ciutadella tindran l’oportunitat de participar en un projecte literari força atractiu i, sobretot, ple de llibertat creativa, a base d’imaginació i d’inventiva.

El projecte, que es diu ‘Ziutadella’, amb z de zombi, és un taller col·laboratiu on equips de cinc persones crearan relats sobre zombis, amb Ciutadella com a escenari de fons. El taller es desenvoluparà al Punt Jove els dissabtes capvespre durant uns tres mesos (a partir d’abans de final de febrer), i, cada dues setmanes, cadascun dels equips de joves anirà penjant a una pàgina web específica (www.ziutadella.com) un capítol del seu relat, fins més o manco arribar a uns 6 capítols, encara que açò serà en funció de la història. La intenció és que el primer es publiqui a mitjan març.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.