Pilar Benejam Arguimbau serà la segona Filla Il·lustre de Ciutadella

Pilar Benejam

La corporació municipal, a proposta de l’alcaldessa Joana Gomila, ha iniciat els tràmits reglamentaris per declarar la pedagoga Pilar Benejam Arguimbau (1937) Filla Il·lustre de Ciutadella.

En primera instància, així ho ha resolt la Junta de Portaveus per unanimitat dels seus membres. A partir d’ara, s’emetrà un decret d’Alcaldia, tot designant el catedràtic barceloní Joan Pagès Blanch com a instructor dels mèrits. En paral·lel, caldrà fer l’elecció de l’artista pintor que haurà de fer-se càrrec de pintar-ne a l’oli el retrat. Més endavant, un cop l’instructor hagi lliurat el document de mèrits, la memòria passarà a la consideració de la corporació en Ple, que caldrà manifestar-se favorable a la declaració en una proporció de vots que, si més no, necessita arribar als dos terços; tot i que sembla perfectament assegurat que s’hi donarà la unanimitat que ja s’ha posat de relleu en el si de la Junta de Portaveus.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *