La plataforma Agroxerxa compta ja amb 108 productors i 98 restaurants De referències de productes, dividides en apartats, se n'hi poden trobar més de 500

Foto Agroxerxa

La plataforma de serveis en línia per als productors de proximitat del sector primari de Menorca, Agroxerxa, desenvolupada per l’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM), compta ja amb  un total de 108 productors, 232 punts de venda, 98 restaurants i altres 24 punts de venda en línia, tots aquests darrers donats d’alta en els darrers dotze mesos.

Aquests dades són tan sols un resum de les abocades en la memòria d’activitats 2017 d’aquesta iniciativa que va néixer devers el mes de juny de 2015 per donar a conèixer tots els productes agroalimentaris del sector primari de Menorca a través d’una web, amb informació dels seus productors, els punts de venda i els restaurants on es troben aquests productes. A més a més, també, d’integrar una sèrie d’informació complementària sobre aspectes que s’hi relacionen, com ara els productes de temporada…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *