El PP assegura que si es prohibeix el lloguer turístic en rústic s’abandonarà el camp

Coia Sugrañes

El Partit Popular adverteix la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, que la millor manera de contribuir a intensificar l’abandonament del camp via venda dels llocs és prohibir el lloguer turístic en sòl rústic, tal com ha anunciat. També contribueix de manera directa el retard en el cobrament de les ajudes i les subvencions promeses, ja que genera desequilibris de tresoreria que en alguns casos poden ser letals per a les explotacions agràries.

El Partit Popular afegeix que l’obligació de la presidenta Susana Mora és cercar solucions als problemes dels menorquins i no de generar-ne amb “imposicions i limitacions immediates” com les anunciades en el lloguer turístic. Aquestes prohibicions contribueixen a que sigui més difícil el manteniment del camp i la pagesia. “En lloc de posar facilitats, posem traves i això fa que cada vegada sigui més difícil mantenir una explotació”, ha manifestat Sugrañes.

Segons els populars, la millor manera de mantenir les explotacions agràries en funcionament és que aquestes siguin rendibles. I la rendibilitat ha de venir forçosament a través de tres vies…

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *