En record de Pepe Torrent

Aquesta setmana iniciam el període la Quaresma o Corema -com deim a Ciutadella- i seguint la tradició iniciada des de fa gairebé una dècada oferim als nostres subscriptors una “Corema” pintada per a un artista ciutadellenc.

Enguany però, aquesta creació té un sentit més que especial perquè editarem l’àvia Corema que va pintar Pepe Torrent Vivó fa un parell d’anys i que havia de ser la publicada enguany, cosa que feim com a sentit homenatge al nostre gran amic i millor persona, que desgraciadament ens va deixar massa jove, quan tenia encara molt per a oferir i donar.

Editam idò, aquesta Corema en record i agraïment a Pepe Torrent, una Corema en el seu més pur estil, amb el seu traç, creativitat, peculiaritat, sentit de l’humor i, amb les festes de Sant Joan sempre presents.

Sigui aquest un homenatge més a la figura i a l’etern somriure de Torrent Vivó, de la mateixa manera que seguirem reivindicant que l’exposició dels mesos d’estiu d’El Roser estigui dedicada a la seva figura.

Agraïm als seus pares Carles Torrent i Carme Vivó el seu permís per a fer realitat que la Corema d’enguany del Setmanari El Iris sigui un record i un homenatge a la figura de’n Pepe, el nostre sempre recordat amic de l’etern somriure.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *