Roureda Negre Cabernet Sauvignon, dels Cellers Unió de la DO Tarragona

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

 

Aquesta setmana seguim amb el sorteig de vins dels Cellers Unió de la DO Tarragona, i ho feim amb el Roureda Negre Cabernet Sauvignon, un monovarietal sense pas per barrica i que és un dels vins de la Cooperativa Unió Corporació Alimentaria, de Villalonga del Camp, a Tarragona.

Estam davant un vi desenfadat, jove i afruitat. Tota una explosió de color, alegria i llum. És un vi autèntic i mediterrani.

Nota de cata

  • Aspecte: Vi negre de color robí o cirera picota amb vores granades.
  • Nas: Aroma neta i agradable; molt varietal a fruites vermelles i que evoca subtilment el pebre verd.
  • Boca: Destaquen el tanins dolços, equilibrats i agradables, amb un postgust especiat i a la vegada molt afruitat.

Maridatge

És un vi jove, expressiu i amb molta fruita que ens maridarà a la perfecció amb les taules de formatges i d’embotits. Bon acompanyant per a unes costelles de cabrit a la graella, o ara que és l’època, uns calçots. És un vi indicat per acompanyar els arrossos de conill i de pollastre, a l’igual que els plats elaborats amb aquestes carns blanques, tant al forn com cuinats amb salses. També serà el company ideal d’un entrecote al pebre o amb salsa de formatge de Menorca.

Marida bé amb els plats de pasta i els plats de llegum, com amb unes costelles de porc al forn amb patates.

El guanyador d’aquesta setmana és Gabinete Asesor Villalonga, que  continuen la subscripció iniciada pel seu pare, i per tant són uns dels més antics del setmanari. Ha recollit els vins, David Villalonga, un dels germans que porten la gestonia i assessoria.

Si voleu tastar aquest gran clàssic de la DO Tarragona, podeu passar per VINUM, al carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella, o trucar al 971 48 06 43.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *