Armengol liderarà el pacte per l’educació de 0 a 3 anys

 

La presidenta Armengol encapçalarà el debat que ha de generar el futur pacte per l’educació a l’etapa de 0 a 3 anys, que ha d’ajudar a millorar el sistema vigent a dia d’avui. És el principal compromís adquirit després de l’entrevista mantinguda aquest dijous al Consolat de Mar amb representants dels col·lectius 0-3 anys de les Illes Balears, que s’han mostrat “contents” pel que consideren “una passa endavant”.

A partir d’ara, el conseller d’Educació, Martí March, formarà una mesa d’experts d’on surti un estudi que faci una radiografia de l’actual situació d’aquesta etapa educativa a les nostres illes. Un estudi que, després, hauria de possibilitar un pla d’actuació. L’objectiu final és garantir una educació pública de qualitat i completa.

Serà un debat obert que en tot moment tindrà en compte que cada illa té una realitat pròpia i diferenciada per pactar, tal i com demanen aquestes associacions,  unes polítiques acordades i estables en aquesta matèria que té tanta incidència en l’equilibri social a les illes.

La reunió s’emmarca dins el procés participatiu encetat a on es fa feina per trobar les millors solucions per al nostre sistema educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *