La història del turisme de Menorca, al descobert Alfons Méndez escriu 'A la recerca del paradís, història del turisme a Menorca' on destaca aspectes fins ara inèdits de l'evolució turística

Alfons Méndez, autor del llibre sobre la història del turisme a Menorca. Foto Joan Mascaró M.
Alfons Méndez, autor del llibre sobre la història del turisme a Menorca. Foto Joan Mascaró M.

Si bé de juny a octubre de l’any passat se’n va poder veure un tast al Roser de Ciutadella, a Sant Diego d’Alaior i al Claustre del Carme de Maó, amb l’exposició ‘Almon s’està com aquí. Menorca i el turisme (1911-2017)’, ara fa poc ha sortit el llibre que ho completa del tot, analitzant el que ha estat fins ara la història del turisme a Menorca en un total de 376 pàgines gairebé de mida DIN A4.

El llibre ‘Ala recerca del paradís. Història del turisme de Menorca’, escrit pel llicenciat en Ciències Econòmiques i membre de l’IME Alfons Méndez Vidal (Maó, 1967), és fruit d’una investigació de més de cinc anys i destaca aspectes fins ara inèdits d’aquesta importantíssima font d’ingressos que és actualment el turisme a l’illa de Menorca i a les Balears. Seguint la roda de presentacions per les diferents poblacions menorquines, ara, aquest dissasbte 17 de febrer a les 20 h, la publicació serà donada a conèixer al Cercle Artístic de Ciutadella, amb les intervencions del propi autor Alfons Méndez, del doctor en Història Miquel A. Casasnovas, i de la consellera insular de Cooperació Local i Promoció Turística Maite Salord, departament que ha editat el treball juntament amb l’Institut Menorquí d’Estudis.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *