L’antiga terminal de passatgers acollirà tota la formació d’Hoteleria i turisme Actualment, l’IES Maria Àngels Cardona ofereix 5 cicles formatius d’Hoteleria i turisme

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada pel conseller d’Educació i Universitat, Martí March; pel conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, i pels directors generals de Planificació, Ordenació i Centres i de Formació Professional i Formació del Professorat, Antoni Morante i Maria Alorda, ha assistit aquest dimecres a la presentació de l’avantprojecte del nou centre integrat de Formació Professional a l’antiga Estació Marítima de Ciutadella. Aquest projecte suposarà una inversió de més de tres milions d’euros (3.190.493€).

El projecte presentat amplia les possibilitats de l’oferta d’aquesta família professional a Menorca, ja que preveu espais i equipaments més complets dels que es disposa actualment a l’IES. S’estableix la possibilitat que es puguin impartir cicles formatius de la mateixa família que en el present curs escolar no s’imparteixen i fins i tot altres que mai s’han implantat a Menorca, a més d’obrir les portes a noves famílies professionals com la d’Indústries alimentàries amb la possibilitat d’oferir cicles de Forneria, Rebosteria i Pastisseria, entre d’altres.

Les previsions són que estigui operatiu per al curs 2020-2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *