Ciutadella amplia aquesta temporada l’horari del servei de seguretat i salvament a les platges del municipi De juny a setembre la cobertura de socorristes i embarcació serà de 9 hores diàries, de les 10 a les 19h

Socorristes

Durant aquesta temporada turística, l’Ajuntament implantarà nous horaris per al servei de seguretat i salvament a les platges del municipi de manera que els quatre mesos de juny a setembre la cobertura de socorristes i embarcació serà de 9 hores diàries, de les 10 a les 19h. Amb aquesta millora, s’incrementen en 250 les hores de servei efectiu respecte l’estiu de 2017 i passaran de 22.420 a 22.670 hores. També augmenten els professionals que presten el servei i dels 18 socorristes del 2016 es passarà a 22 aquesta temporada.

Si vols llegir la notícia completa la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *