El Consell Insular de Menorca signa el contracte de conservació i manteniment de la xarxa de carreteres


El conseller de mobilitat Miquel Preto i Josep Maria Ferret, representant de la UTE formada per Innovia Coptalia SAU i Construccions Olives SL, han signat dia 20 de febrer de 2018 el contracte de servei per a l’execució d’operacions de conservació de les carreteres competència del Consell Insular de Menorca, per un import de 809.731,18 € + IVA anuals i una durada de 4 anys.

L’objecte d’aquest contracte és la conservació i manteniment dels 186 km de carreteres competència de la institució insular, per tal de garantir el seu ús en condicions adequades de seguretat.

A més, cal recordar que el mes d’octubre passat el Consell Insular va aprovar un altre contracte de conservació i manteniment per a la xarxa viària local competència dels ajuntaments, actualment en licitació, amb un import de 221.973,64 € IVA inclòs, dels quals el Consell Insular n’aportarà el 50% i els diferents ajuntaments n’aportaran l’altre 50%, per a portar a terme la conservació de 133 km de carreteres i camins de la xarxa viària local.

El conjunt d’aquests dos contractes permetrà la conservació de 319 km de la xarxa de carreteres i camins de Menorca, i suposarà un increment d’un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment d’aquesta xarxa viària, que essencialment es dedicarà a la millora de paviments, marques vials i obres de fàbrica. D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.