L’Ajuntament demana a Francina Armengol un seguit d’inversions per a Ciutadella Al port exterior hi ha actuacions previsdtes per un total de 7,5 milions d'euros

Amb l’anunci d’un seguit d’inversions per a Ciutadella que afectaran el port antic i el de Son Blanc, la dessaladora, la formació professional i l’equipament del Teatre des Born, entre d’altres, es saldà la visita al municipi de la presidenta del Govern autonòmic de les Illes Balears, Francina Armengol.

Rebuda per una àmplia representació dels grups polítics municipals, la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, visità Ciutadella dimecres passat, dia 14. Ha estat la primera visita de caràcter institucional al nostre municipi d’ençà de la seva investidura el 2015. La visita s’emmarca en el calendari que desenvolupa la cap de l’Executiu autonòmic arreu dels municipis illencs, per tal d’obtenir coneixement directe sobre la realitat dels municipis de les Balears i la incidència que hi tenen les polítiques del Govern.

Si vols llegir la notícia completa la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *