El M. Àngels Cardona guanya el concurs d’escoles d’hoteleria de les Illes Balears Les alumnes Cristina Llorenç i Àngela López es van proclamar guanyadores del Concurs de Verdures que organitza ASCAIB

Foto concurs ASCAIB

Les alumnes Cristina Llorenç i Àngela López, alumnes de Cuina de l’IES Mariàngels Cardona de Ciutadella es van proclamar dimarts guanyadores del Concurs de Verdures que organitza l’Associació de Cuiners Residents a les Illes Balears (ASCAIB), que comptà amb la participació de 8 escoles de les Illes.

Un consomés de verdures amb ou poché i una torrada amb petits tocs de purés de bròquil, pastanaga morada (safarnaria) i bolets va ser la recepta guanyadora del concurs d’alumnes d’escoles d’hoteleria de les Illes Balears, que organitzà per segon any consecutiu ASCAIB, celebrat a la UIB.

Si vols llegir la notícia completa la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *