Cipriano Marín, nou supervisor de la Menorca Talaiòtica per optar a la inscripció el 2021 La designació ve motivada per la necessitat de replantejar l'expedient sobre les recomanacions que va fer ICOMOS

Moment de la presentació del nou supervisor. Foto CIM
Cipriano Marín, a l’esquerra de la imatge, en el moment de la seva presentació com a nou supervisor. Foto CIM

El canari Cipriano Marín, que ja va formar part de l’equip que treballà en la declaració de Menorca Reserva de la Biosfera ara fa 25 anys, s’ha convertit en el nou supervisor de l’expedient de la Menorca Talaiòtica, amb la idea de revisar-lo i refer-lo per tal que la candidatura a Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO pugui ser una realitat l’any 2021, que és la nova data en què, si tot surt bé, s’optaria a la inscripció.

Aquesta designació, segons va explicar el conseller insular de Cultura i Educació Miquel Àngel Maria, ve motivada per la necessitat de replantejar l’expedient sobre les noves bases de les recomanacions que el maig de 2017 va fer ICOMOS en un informe dirigit al Consell Insular de Menorca, en què es parlava de posposar la declaració de la Menorca Talaiòtica a un cicle posterior d’avaluació. A la presentació de Cipriano Marín com a nou supervisor també hi va assistir el director insular de Patrimoni Antoni Ferrer i la tècnica d’Arqueologia Cristina Rita.

Si vols llegir la notícia completa la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *