Juan Manuel Saura Mercadal, serà el nou degà dels caixers senyors Substitueix a José Maria de Olivar i Despujol, que ostentava el càrrec des de 1993

 

Juan Manuel Saura Mercadal, caixer senyor de les festes de Sant Joan del bienni 1962-1963, li correspon ser el nou degà de la junta de nobles que han presidit les festes, al ser el més antic dels caixers senyors que en vida que han participat a les festes de Sant Joan.

De la tercera branca dels Saura, que tenien domicili a la placeta del Roser, Juan Manuel Saura resideix des de fa unes dècades  fora de Menorca, primer a Cartagena de Indias (Colombia) i ara a  Cancún (Mèxic) on hi té els negocis familiars.

Ha participat a les festes de Sant Joan com a caixer senyor titular al bienni 1962-1963, hi com a caixer senyor substitut els matins del bienni 1972-1973, presidit pel seu germà Fernando Saura Mercadal.

El seu pare Gabriel Saura Mariño, caixer senyor del bienni 1930-1931 (al que veim amb ell a la fotografia que il·lustra la nostra notícia) va ser degà de la junta de caixers senyors. A la seva mort al 1993 el va substituir el fins ara degà,  José Maria de Olivar i Despujol, que va morir dilluns passat.

Juan Manuel Saura Mercadal, està casat amb Mercedes García, i és pare de Gabriel Saura García, caixer senyor del bienni 1986-1987 i de  Borja Saura,  que va sonar com a possible candidat per al bienni actual, i ho podria ser de cara al 2020-2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.