El quiosc des Born, ser-hi o no ser-hi PSOE CIUTADELLA

El quiosc des Born, ser-hi o no ser-hi

Els espais públics s’adapten, són permeables a cada moment de la història i als canvis i necessitats de la societat. El Quiosc ubicat a la plaça des Born no n’és una excepció. 

Des de la seva construcció, és d’aquells elements que se’n podria discutir la seva idoneïtat i/o necessitat especialment per estar ubicat a la plaça més emblemàtica del nostre poble. Però precisament per ser la plaça més emblemàtica del nostre poble i per la magnitud del seu entorn no la podem pensar per parts, no hi podem fer actuacions aïllades sense tenir un objectiu clar d’actuació que abordi un projecte de futur integral i consensuat per aquesta meravellosa plaça. Podem compartir que ens podem imaginar un Born millor sense el Quiosc, com podem imaginar un Born molt millor sense els cotxes aparcats.

Des del PSOE Ciutadella consideram que no és el moment d’abordar una demolició del Quiosc des Born. En primer lloc per què no tenim un projecte consensuat pel futur de la plaça. I en segon lloc perquè és una construcció de propietat pública que pot donar uns ingressos a l’Ajuntament. Ja hem expressat en diferent ocasions que pensam que el quiosc s’ha de treure a concessió administrativa per a la seva explotació i conservació com a bar i/o cafeteria. Hem de tenir en compte també que allà s’hi troben ubicats els lavabos públics. Uns lavabos que es van recuperar i rehabilitar just a principi de legislatura i que són molt utilitzats, especialment pels turistes.

En conseqüència, defensam fermament treure a concessió el Quiosc des Born amb criteris favorables a la creació d’ocupació i per un període curt de temps i mentre abordam ja d’una vegada la reforma integral de la plaça des Born d’una manera participada i compartida. És precisament en aquest àmbit de participació i de redacció d’un projecte de reforma integral de la plaça des Born en el què s’ha d’abordar l’actuació concreta a fer-hi al Quiosc, si ser-hi o no ser-hi.

Agrupació Local PSOE-Ciutadella

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *