AENA ens roba

No som un usuari constant de l’avió, més bé som dels que viatja a Mallorca amb barco, amb més avantatges que inconvenients, i que després del que he patit aquesta setmana a l’Aeroport de Menorca, més raons encara tenc per a viatjar a Mallorca des del dic de Son Blanc.

Les queixes dels preus abusius d’AENA no són cap novetat, com tampoc seré el darrer que es queixa i que s’indigna amb les polítiques de preus d’aquest estament que ens fica, literalment, la mà dins la butxaca amb uns preus abusius.

Diumenge vaig partir cap a Mallorca amb l’avio de les 18,35 h, i vaig optar per deixar el cotxe a l’aparcament de l’Aeroport, tinguent en compte que havia de tornar ensoldemà amb el darrer avió. La sorpresa és que per poc més d’un dia i mig el rebut va ser de 19,90 euros, quan anar i venir amb avió va tenir un cost de 34,50. Com pot ser que aparcar sigui gairebé tant car com el preu del bitllet d’avió?

Crec sincerament que no és de rebut, que no és ètic aquesta política de preus abusiva per a un servei públic, i més quan el vehicle queda aparcat a l’aire lliure, just cobert per un tendall.

També és totalment censurable que al nostre Aeroport es posi un sistema de vigilància per a poder aparcar a la zona d’arribades, just quinze minuts, quan aquesta manera de recaptar no la tenen els altres aeroports de les illes, ni Son Sant Joan ni l’Aeroport d’Eivissa.

AENA ens roba, ens fica la mà a la butxaca de manera descarada. No sols als aparcaments, sinó també a les botigues dels aeroports, amb uns preus de restaurant de cinc estrelles o de botigues de “la milla de oro”.

Crec sincerament que en tost d’entrar en batalles estèrils com les que estam vivint darrerament amb un dels temes que més assumits teníem, com és el de la llengua, el que hem de fer els menorquins és mostrar el nostre desacord per aquests greuges reals, contra aquests robatoris a les nostres butxaques de servies que haurien de ser bàsics, o a preus més que raonables com és el cas dels aparcaments d’Aena, els preus que hem de pagar als aeroports per a una cosa tant bàsica com és un bòtil d’aigua, o altres abusos que com aquests pagam i sotjam, però en canvi sí que ens fan moure com a “benets” per a causes que beneficien als polítics de torn.

AENA no sols ens roba, sinó que s’enfot de noltros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *