Les cobertes naturals de boscos, basses i costa perden 360 hectàrees en 13 anys Al llarg d'aquest períodes s'ha constatat que les cobertes artificials han augmentat en 441 hectàrees

Canvis de coberta succeïts entre el 2007 i el 2015 a l'entorn de Ciutadella.
Canvis de coberta succeïts entre el 2007 i el 2015 a l’entorn de Ciutadella.

En un treball cartogràfic donat a conèixer per l’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM) i que entre altres objectius serveix per mantenir actualitzada la informació sobre l’ocupació del territori, sobre fotografies aèries de l’any 2015 s’ha realitzat un nou mapa de detall de les cobertes i els usos de sòl de Menorca, analitzant de forma precisa, juntament amb dos mapes precedents dels anys 2002 i 2007, l’evolució de l’ocupació del territori tant pel que fa a usos humans com naturals.

Al llarg d’aquest període de 13 anys (2002-2015) s’ha constatat que les cobertes artificials (nuclis i xarxa viària) han augmentant en 441 hectàrees, mentre que les cobertes modificades, bàsicament terres agrícoles i pedreres, han disminuït en 70 ha.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *