Cristina Llorens, una cuinera que puja amb humilitat i fermesa L'alumna del IES M. Àngels Cardona, amb un consomé de bolets, ha estat guanyadora del concurs d'escoles de cuina de les Illes Balears

Cristina Llorens a l'esquerra de la imatge
Cristina Llorens a l’esquerra de la imatge

Per segon any consecutiu (en les dues edicions celebrades), alumnes de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella han guanyat el concurs de cuina d’escoles de les Illes Balears que l’Associació de Cuiners residents a les Illes Balears (ASCAIB) organitza amb la cuina de les verdures com a temàtica protagonista.

Si l’any passat va ser Paula Florit amb Karen Riera com a ajudant i amb un plat d’Oliaigua, aquest any ha estat Cristina Llorens Mesquida, amb Ángela López Velásquez com a ajudant, amb un Consomé de bolets, inspirat en certa manera en les sopes broixes, qui ho ha aconseguit, fent bona la fama que acompanya la feina que des de fa temps s’està realitzant a l’escola de Cuina i Hoteleria del M. Àngels Cardona. Aquesta setmana hem volgut saber-ne un poc més de la cuinera guanyadora de la segona edició d’aquest concurs, Cristina Llorens Mesquida (Ciutadella, 1995), que ara té 22 anys, de la recepta amb què va obtenir el concurs i de la seva encara curta però intensa trajectòria gastronòmica.

Si t’interessa saber més d’aquest reportatge el trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *