Weekend Urban Arts a Sa Vinyeta

Aquest cap de setmana és va dur a terme, a l’alberg Sa Vinyeta, el segon campament monotemàtic del programa AlternaNits 2017-2018: anomenat “Urban Arts”, un cap de setmana organitzat per l’INJOVE per gaudir d’activitats lúdiques i educatives .

Un total de 24 joves van gaudir de manera totalment gratuïta d’un cap de setmana temàtic, ple d’activitats i emocions que s’inicià el divendres dia  23 fins el diumenge dia 25 de febrer .

La proposta del cap de setmana va oferir als joves l’oportunitat d’acostar-se a diverses disciplines artístiques conegudes com arts urbanes, on hi tenen cabuda expressions plàstiques (graffiti), la música (dj, hiphop, rap…), la dansa (street dance, break dance), i, fins i tot, els esports de carrer com skate i slackline.

Mitjançant tallers, xerrades, demostracions i activitats dirigides es pretenen assolir els següents objectius:

Donar a conèixer les arts urbanes, la seva història i la seva diversitat.

Promoure la creativitat i l’intercanvi de coneixement entre els joves.

Fomentar totes les disciplines artístiques com a forma d’oci saludable i responsable.

Els participants van poder gaudir  de moltes altres activitats lúdiques acompanyades sempre d’àpats amb productes de proximitat i ecològics cuinats pels propis joves i monitors.

El proper campament està previst pel dies 3 a 6 d’abril, amb el tema «Aventura pel camí de cavallls». Enguany es duran a terme 4 activitats de cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.