El respecte a la professionalitat PSOE-CIUTADELLA

El passat dijous vam tornar a comprovar com el PP no és el millor exemple per donar lliçons de formes. En el darrer Ple van presentar unes preguntes al regidor de personal, el Sr. Joan Salord, arran d’unes declaracions manifestades a premsa, on inclús li van plantejar si havia pensat en desistir de les seves funcions. Pregunta que en el nostre entendre està totalment enfora del respecte i sobrepassa els límits de la tasca de fiscalització que ha de realitzar qualsevol grup polític a l’oposició.

Precisament, el nostre regidor realitza les seves funcions amb la responsabilitat, seriositat i perserverància que li pertoca com a representant d’allò públic. És més, podem afirmar que ho fa amb el tarannà dialogant, feiner i metòdic que el caracteritzen i que segurament, vostès mateixos, hauran pogut percebre a les diferents reunions on els ha convocat o simplement amb les respostes que amablement els va donar al darrer ple. Entre elles que l’acumulació de treball en el servei de recursos humans, recau en el fet de ser un departament petit on només hi treballen un advocat a un 72% de jornada i un administratiu i un auxiliar administratiu al 100%. Mitjans absolutament escasos per donar resposta a les demandes de la totalitat de la plantilla de l’Ajuntament.

I sí senyors del PP, malauradament si no es cobra la merescuda pensió de jubliació, com ho feia l’ex batle Sr. Sampol, la situació que tengui un regidor influeix amb el major seguiment que es pugui fer dels temes. Dediació que el diari va xifrar erròniament en un 60% quan en realitat el Sr. Salord no té dedicació, i només està cobrant dietes, compatibilitzant el seu temps a l’Ajuntament amb la seva feina particular. Però amb aquestes dietes, un departament petit i tenint en compte les restriccions per a la contractacció imposades pel partit popular a nivell estatal, el Sr Joan Salord, des de les seves responsabilitats com a regidor del personal, ha fet molta feina per optimitzar els recursos humans existents a l’Ajuntament.

Així ho demostren els fets. En aquesta legislatura des de l’àrea de personal s’han reorganitzat diferents serveis com: urbanisme, governació, l’oficina d’atenció al ciutadà, l’oficina d’atenció al consumidor, els serveis jurídics, etc. Com també, al llarg d’aquest temps, s’han hagut de reorganitzar diferents tasques relacionades amb el servei de socorrisme, contractació o responsabilitat patrimonal, per posar uns exemples. Per altra banda, s’han tret a concurs diferents borses de treball corresponents a diferents serveis i, d’entre altres places, s’han cobert les places de secretàri/a i interventor/a, dos pilars fonamentals, com haurien de saber, pel funcionament de l’administració local i que feia temps que esteien sense cobrir. S’ha iniciat l’organigrama de funcionament i també la descripció i valoració dels llocs de treball, tan necessaris des de fa temps en aquest ajuntament i que el partit popular va ser incapaç d’abordar, ni tan sols encomenar, durant els quatre anys passats.

Des d’aquí els hi demanem segueixin amb les seves tasques d’oposició però mostrant  respecte cap a tots els regidors i cap a la professionalitat que es mereixen persones tant dedicades com en Joan.

PSOE-Ciutadella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *