Veneració al gènere femení, per Andreu Genestar

SOMNIS I REALITATS

Veneració al gènere femení

Aquesta setmana he pogut seguir un debat per TV. sobre la violència de gènere i manifestat públicament el meu suport a tot acte que vagi a favor de tot  manifest en contra de aquesta classe de violència com de tot altre.

Segons he seguit al llarg de molts de fets consumats, sembla que les dones que moren a causa de la violència de les seves parelles, no és mereixen el respecte de gairebé ningú, més bé s’ha de lluitar perquè aquesta segui combatuda i suprimida  de la classe humana. no puc entendre aquesta mena de acte violent per part d’un ésser humà, sobre tot si un dia es van enamorar, si al cap d’un temps per circumstancies,  es deixen de estimar, aquest fet, s’ha de considerar com una ruptura per a mi incomprensible, però vulgui o no , és una realitat, el que no justifica en cap moment ni circumstancia que serveixi per dur a terme un acte de violència.

De fet totes aquests fets que defensen culpant a la dona com ho he pogut comprovar, ens haurien de fer meditar si vertaderament estan ben assabentats per fer-les, a mi me semblen molts lleugeres, de poc fonament, i d’una certa ignorància, si no fos que justifiquen i ligitimen el que l’estat Espanyol és ja un clàssic la impunitat dels agressors, i la manca de consideració a les víctimes.

Culpabilitzar a les dones dels mals de la humanitat, és un fenomen intrínsec al patriarcat, cupabilitazar-les de les agressions que reben dels seus marits, ex marits o companys, significa una manca de respecte, consideració i d’una indecència que no s’escau a cap persona en dos dits de seny.

Fa de mal pensar que a nivell social hi hagin víctimes que es mereixen respecte, i consideració, i d’altres, sobre tot quan són dones, que no es tinguin en compte.

Fa de mal pensar també que la consideració social i legal cap els homes que utilitzen la violència contra les dones sigui en molts de casos susceptible de mediacions, i altres elements de diàleg i comprensió però, què en altres casos en que també s’utilitza la violència, ni tan sols es plantegi la possibilitat d’aquest diàleg.

Es vertaderament preocupant veure de quina forma i manera s’estan donant les noticies sobre la violència envers les dones, i sobre tot de que o es prenguin les mesures que proposen les dones per tal d’acabar d’una vegada per sempre amb aquests atemptats continus als drets humans.

LA MEVA VENERACIÓ AL GENERE FEMENÍ

Andreu Gesnestar Sabater

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro