“Crec que la natura és el millor professor que mai he tingut” La menorquina Neus 'Neyu' Marquès és instructora d'ioga, bloguera i instagramer amb 700.000 seguidors

De pare ciutadellenc i mare alaiorenca, la menorquina Neus ‘Neyu’ Marquès Triay (1988), que ara té 29 anys, és instructora d’ioga certificada (el primer curs el va fer a la Índia, després va continuar la seva formació a Grècia i just ara acaba de fer un altre curs a Hawaii) i, encara que és una ajuda en la seva feina però no una “exigència”, ha viatjat, i viatja, constantment arreu del planeta, sobretot també pel desig de conèixer món.

Des que va sortir de Menorca (quan ve a l’illa resideix a Alaior) i fins ara, i entre d’altres, Neyu Marquès ha treballat a Barcelona com a professora d’Educació Física i entrenadora de gimnàstica rítmica, a San Diego (Califòrnia) també com a entrenadora de gimnàstica rítmica, a Mèxic a un ‘resort’ com a animadora d’activitats de lleure i ja com a instructora d’ioga, cosa que fa actualment a Hawaii i per allà on li demanen.

Des de finals de l’any passat, Neyu Marquès viu a Maui (Hawaii) i, des d’allà com a base, es mou viatjant constantment, amb el ioga com a referent important en la seva vida i gestionant una pàgina web (www.neyuma.com) amb milers de seguidors i un compte d’Instagram (@neyu_ma) amb la sorprenent i molt considerable xifra de prop de 700.000 seguidors. De com el ioga li ha canviat la vida, del que representa per ella viatjar tota sola pel món i d’unes quantes coses més, és del que hem parlat amb na Neyu Marquès en aquesta entrevista, que ha contestat des de Hawaii.

Tenc entès que al ioga el vas descobrir només fa uns dos anys, com per casualitat, a San Diego (Califòrnia). Com va anar la cosa?

Sí, ho va ser per casualitat que vaig trobar el ioga, ara fa uns tres anys, quan vivia a San Diego. Una amiga meva em va demanar si la podia acompanyar a una classe gratuïta que es feia davant del mar. La veritat és que no em feia cap il·lusió, perquè pensava que el ioga era un activitat massa avorrida per jo, però estava equivocada. Just en començar la classe em vaig adonar que havia trobat la meva passió.

 

Si vols llegir l’entrevista completa la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.