Neix el Premi Pedra en Viu, lligat al Festival Pedra Viva

Les actuacions del Festival es fan a diverses pedreres de les de s'Hostal. Foto Festival Pedra Viva.
Les actuacions del Festival es fan a diverses pedreres de les de s’Hostal. Foto Festival Pedra Viva.

El Festival Pedra Viva, que encara que té el seu origen als Fosquets d’estiu a Líthica de 2012 com a tal va començar a caminar l’any 2015, ha engegat enguany una iniciativa que a més de ser una mostra dirigida al panorama escènic menorquí, pretén donar espai a la creació local reconeixent-la i projectant-la a l’exterior.

I és que lligat al Festival, l’edició 2018 tindrà un nou acompanyant: el Premi Pedra en Viu, que neix en forma de secció paral·lela respecte a la seva programació habitual, que cada estiu omple d’art els fosquets dels dimecres (de música, teatre, dansa i cinema, sempre a les pedreres de Líthica i generalment de petit format i de caire alternatiu en el sentit de pluralitat de propostes i de llenguatges).

La iniciativa, segons s’afirma des de l’organització del Festival i del nou Premi, pretén incentivar i donar visibilitat a projectes de tots els àmbits de la creació escènica gestats dins el marc de l’illa de Menorca, tant de música com de teatre, dansa, circ, ‘performance’ o d’altres modalitats.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *