Roureda blanc de blancs dels Cellers Unió, de la DO Tarragona

VINOTECA VINUM MENORCA
carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella,
TLF: 971 48 06 43.

Roureda blanc de blancs

 

Aquesta setmana sortejam el Roureda blanc de blancs dels Cellers Unió, de la DO Tarragona, elaborat amb raïms de Macabeu (Viura). Aquest vi pertany a una col·lecció de vins mediterranis que el celler tarragoní elabora amb passió des de 1978.

Aquest vi està embotellat per Unió Corporació Alimentària SCCL de Villalonga del Camp.

És un vi jove, tot un clàssic i que ha rebut diferents premis i medalles des de les seves primeres elaboracions a partir de 1978.

Nota de cata

  • Aspecte: Color daurat amb reflexes verdosos.
  • Nas: Ens evoca aromes de fruites i de flor d’ametller.
  • Boca: Sec i a la vegada fresc, amb una acidesa lleugera, equilibrada i molt delicada.

Maridatge

És un vi blanc jove, molt equilibrat i amb totes les aromes a fruites que ens ofereixen els monovarietals elaborats amb Macabeu, un dels tres raïms amb els que es solen elaborar els caves. Estam davant un vi que és el complement perfecte per als plats de peix i marisc, des del marisc de closca al natural o al vapor, com escopinyes, cloïsses, musclos… com per acompanyar calderes, arrossos caldosos de peix i marisc, i també els peixos al forn a la menorquina, com el pagre, el dèntol o la càntara.

La guanyadora d’aquesta setmana ha estat Sílvia Mestres de la Perruqueria “Atrevit”. A la fotografia hi veim Sílvia Mestres, Laura Coll i Lídia Gómez.

Si voleu tastar aquest vi blanc de la DO Tarragona, podeu passar per VINUM, al carrer Mariners i Pescadors, 4, del Polígon de Ciutadella, o trucar al 971 48 06 43.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.