El Consell Insular fa una crida al debat entorn el model territorial de Menorca

La Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, de la mà de l’equip redactor del PTI, Ezquiaga arquitectura, presentaran l’Avanç del PTI de Menorca aprovat el passat 26 de febrer pel Ple del Consell Insular de Menorca en dos actes oberts al públic, un a Maó i un altre a Ciutadella.

L’objectiu d’aquesta presentació és poder debatre al voltant del model territorial de Menorca i que tothom que ho vulgui, pugui fer les seves aportacions de cara a la confecció del document inicial, primer document norma u de la revisió del PTI.

Els actes, oberts a tothom que hi vulgui participar, seran el dimarts 13 de març a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Ciutadella i el dimecres 14 de març a les 19h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Maó.

Aquí pots trobar tota la documentació de l’avanç del PTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *