Cristina Sintes exposa ‘La fragilité de la vie’ al Museu Europeu d’Art Modern L'obra s'exposa junt a la d'altres 26 pintores i 11 escultores d'arreu d'Espanya, coincidint amb la celebració del dia de la dona

mb la filleta mim en primer plànol. Foto Joan Mascaró M
‘La fragilité de la vie’ en primer plànol junt amb altres escultures. Foto Joan Mascaró M

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) de Barcelona, el primer museu existent a Europa dedicat en exclusiva a l’art contemporani figuratiu, havia d’inaugurar aquest 8 de març fosquet l’exposició ‘Mujeres Artistas Hoy’, una mostra en què el centre ha seleccionat a un total de 26 pintores i 12 escultores d’arreu d’Espanya perquè hi presentin les seves darreres obres. Entre les dones artistes seleccionades hi ha entrat l’escultora menorquina Cristina Sintes Cardell (Ciutadella, 1965), que mostrarà la seva darrera escultura creada fins al moment: ‘La fragilité de la vie’.

No és la primera vegada que Cristina Sintes exposa alguna de les seves obres al MEAM, perquè també ho ha fet en altres tres ocasions (2011, 2013 i 2015), quan una de les seves expressives escultures (‘Omo’, ‘Senectut’ i ‘Guaje’, respectivament) va ser seleccionada en els concursos de la sèrie Figuratives d’aquells anys i li donà peu a participar en les posteriors exposicions col·lectives que s’hi van fer.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *