‘D’illa a illa’: Eivissa acull les pintures de Pacífic Camps i les escultures de Maties Sansaloni La mostra menorquina es va inagurar el passat 3 de març a la Sala de l'Antic Refrectori de l'Ajuntament d'Eivissa

Escultura de Maties Sansaloni.
Escultura de Maties Sansaloni.

Després que aquesta combinació artística es veiés a l’illa de Menorca dins l’any 2017, entre d’altres al Convent de Sant Diego d’Alaior i al Claustre del Carme de Maó, l’exposició ‘D’illa a illa’, amb pintures de Pacífic Camps (Ciutadella, 1949) i escultures de Maties Sansaloni (Ferreries, 1958), ha viatjat aquests dies cap a l’illa d’Eivissa i allà podrà veure’s fins al proper 30 de març. La mostra menorquina, que es va inaugurar dissabte passat 3 de març a la Sala de l’Antic Refrectori de l’Ajuntament d’Eivissa (Dalt Vila), forma part del programa d’actes organitzats pel Govern balear amb motiu del Dia de les Illes Balears 2018.

Obra de Pacífic Camps.
Obra de Pacífic Camps.

La naturalesa, bàsicament de temàtica marina en diferents vessants, i la cerca de l’equilibri vital entre l’home i el que l’envolta a l’univers, de forma senzilla i humil, amb el denominador comú de la passió pel Mediterrani, podria ser part del que uneix conceptualment les 19 escultures creades per Maties Sansaloni i les prop de 30 pintures realitzades per Pacífic Camps que es poden veure en aquesta exposició, que demanen atenció per captar aquesta particular mirada de cadascun dels dos artistes menorquins.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

 

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *