Una festa per conscienciar que els cans podencs també són bona companyia La II Festa del Podenc es farà amb entrada gratuïta el proper diumenge 18 de març al Recinte Firal des Mercadal

Un Podenc. Foto Protectora d'Animals de Ciutadella.
Un Podenc Foto Protectora d’Animals de Ciutadella.

Encara hi manquen quasi 10 dies per a l’esdeveniment, però les feines de preparació ja fa unes quantes setmanes que van. Després de la bona acollida que va tenir la primera edició de l’any passat, la Protectora d’Animals de Ciutadella, amb la participació ben al costat de la Protectora d’Animals de Maó, ha organitzat la que serà segona Festa del Podenc a Menorca, un tipus de ca que si bé és segurament més conegut per la seva relació com a ca de caça, darrerament s’està estenent també com a animal de companyia, pel seu tarannà igualment respectuós i tranquil.

La II Festa del Podenc, que torna a coincidir al voltant del 22 de març que és el seu Dia Internacional, es farà, amb entrada gratuïta per a tothom que hi vulgui assistir, el proper diumenge 18 de març de 10 a 14 hores al Recinte Firal des Mercadal. Allà, durant aquelles quatre hores matinals, s’hi desenvoluparan diferents activitats relacionades amb els cans, des d’un mercadet de productes específics i de venda de suport per a les Protectores, amb servei de bar inclòs, al muntatge d’un boti-boti inflable per als fillets que s’hi apropin (amb altres tallers infantils com el de ‘pintacares’),  així com també amb un espai aposta en forma de parc per als jocs dels cans, on, entre d’altres, hi haurà una divertida piscina de bolles per recrear-s’hi.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris. Si et vols fer subscriptor, ens pots trucar al número de tèlèfon 971 38 29 20 i t’informarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *