Novetats d’arqueologia, postguerra a Menorca i Margarita Comas a Alaior

Aquest cap de setmana es celebraran a Alaior les XIV Jornades d’Història i Patrimoni Cultural a Menorca, que tenen com a tema principal les novetats d’arqueologia, postguerra a Menorca i Margarita Comas Camps.

Diumenge 11

Es visitarà el jaciment de Sa Cudia Cremada a les 10,00 h amb trobada a les 9,30 h a l’aparcament del polígon de Maó, davant La Salle. A les 12,00 h visita als molins de vent d’Es Castell. Al capvespre es projectarà el documental “Ossos que xerren, la fossa dels tres mariandos” a les 20 h a la Sala d’Activitats Ciutadanes d’Alaior.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip