La presidenta del Consell i ‘A Menorca Som Refugiats’ visiten el vaixell ‘Astral’ a Ciutadella

La presidenta del Consell, Susana Mora i ‘A Menorca Som Refugiats’ han estat alguns dels visitants al vaixell ‘Astral’ que aquests dies roman al port de Ciutadella, conscients de la importància de la resposta social i de l’oportunitat de conèixer de primera mà la magnífica feina que realitza l’ONG en el drama viscut de les persones refugiades al mar mediterrani, a través de la seua tripulació.

Amb la visita a l’Astral es pot visualitzar i s’evidencia la importància de la seva feina en el rescat de persones que es juguen la vida creuant el nostre mar, tot fugint de guerres o persecucions i cercant una vida digna. També en forma de denúncia de les polítiques actuals de la UE respecte aquest drama humanitari i la seva urgent transformació d’acord a l’Europa dels valors.

El vaixell ‘Astral’ romandrà a Ciutadella fins el dia 13, en que partirà cap a Maó, per estar-hi fins al 15 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *